Penkios priežastys pirkti žaidimus su dovanų kortele

By | 2021-11-10T16:30:53+00:00 2021/11/10|Uncategorized @lt|

 

Nepaisant sparčiai besivystančių mokėjimo sprendimų, žaidimų platformų dovanų kortelės vis dar yra populiariausi mūsų asortimento produktai. Iš pirmo žvilgsnio kreditinės kortelės duomenų įvedimas į žaidimų portalą neturėtų kelti nerimo, tačiau pateikiame penkias priežastis, kodėl dovanų kortelėms reiktų teikti pirmenybę.

 

1. Saugumas

Jeigu žaidimų platformą naudoja vaikas, dovanų kortelės vertė visada riboja žaidimams išleidžiamą sumą, todėl tėvams mažiau rūpesčių. Be to, žaidimų platformos ir gamintojai dažnai tampa kibernetinių nusikaltėlių taikiniu, o kreditinių kortelių duomenų vagystės yra neretas atvejis. Mūsų el. parduotuvėje už dovanų kortelę galite saugiai atsiskaityti savo banko nuoroda bei daugeliu kitų mokėjimo būdų.

 

2. Patogumas

Aktyvinti dovanų kortelę yra paprasta, o iškilus problemoms ar klausimams, mūsų klientų aptarnavimo komanda visada pasirengusi jums padėti jūsų gimtąja kalba.

 

3. Skirtingi regionai

Siūlomos skirtingų regionų dovanų kortelės, todėl galėsite įsigyti pigiau parduodamų ar jūsų regione neplatinamų žaidimų kituose regionuose.

 

4. Gera dovana

Žaidimų pasiūla nuolatos keičiasi ir gali būti sudėtinga išsirinkti geriausią dovaną. Dovanų kortelė būtų puikus pasirinkimas, jei norite pradžiuginti savo draugą, kuris domisi žaidimais.

 

5. Pigesnė kaina

Paskutinė, tačiau tikrai ne mažiau svarbi priežastis – pigesnė kaina. Mūsų el. parduotuvėje rasite PlayStation, Xbox, Nintendo, Roblox ir Steam dovanų kortelių, kurių kainos yra net iki 25 % mažesnės nei nominali jų vertė. Be to, su kiekvienu pirkiniu gausite lojalaus kliento premiją, su kuria ateityje galėsite įsigyti prekių dar pigiau.

 

 

PlayStation dovanų kortelės

PSN kortelės atvers duris į begalinių galimybių pasaulį. Su PlayStation dovanų kortele galite pirkti tiesiai iš PS Store neįvesdami asmeninės informacijos. Naudodami dovanų korteles gausite daugiau nei sumokėjote. Ar tai reiškia daugiau žaidimų? O taip! PlayStation Store yra viena didžiausių platformų, siūlanti daugybę išskirtinių Sony žaidimų, kitų kūrėjų vaizdo žaidimų, kombinacijų, skinų ir kt. Apsipirkimas naudojant išankstinio mokėjimo PlayStation  korteles gali būti daug veiksmingesnis ir pigesnis!

Xbox Live dovanų kortelės

Kitas žaidimų pramonės milžinas yra Xbox, kur rasite daug vaizdo žaidimų ir kitų su žaidimais susijusių produktų. Tad nieko keisto, kad Xbox Live kortelės yra vienos populiariausių išankstinio mokėjimo kortelių. Savo Xbox paskyrą papildyti naudojantis dovanų kortele yra nesudėtinga, nereikia pateikti banko informacijos. Be to, į dovanų korteles neįskaičiuoti papildomi mokesčiai ar rinkliavos, todėl galite būti tikri, kad gausite daugiau nei sumokėjote! O jeigu turite Windows kompiuterį, galite naudoti Xbox korteles ir apsipirkti iš Microsoft Store savo kompiuteriui.

 

Nintendo dovanų kortelės

Nintendo taip pat yra plačiai žinomas už žaidimų bendruomenės ribų. Super Mario, Pokémon ir Donkey Kong yra milijonų žmonių vaikystės dalis ir ši tradicija vis dar tęsiasi. Siekdama suteikti žaidėjams geresnę apsipirkimo patirtį, Nintendo pristatė „eShop“ dovanų korteles, kurios veikia panašiai kaip PSN ir Xbox Live kortelės. Nintendo el. parduotuvėje su šiomis išankstinio mokėjimo kortelėmis galite nusipirkti viską, ko reikia Wii ir Switch konsolėms, ir, žinoma, gausite daugiau nei sumokėjote už kortelę.

 

 

PlayStation, Xbox Live ir Nintendo dovanų kortelės nėra vienintelės prekės, kurias vertina mūsų klientai. Be išankstinio mokėjimo kortelių, mūsų el. parduotuvėje taip pat rasite PlayStation Plus, PlayStation Now, Xbox Game Pass, Xbox Live Gold ir Nintendo Switch Online narystės korteles. Šios kortelės suteikia žaidimų aplinkos nariams galimybę kiekvieną mėnesį nemokamai žaisti žaidimus ir išbandyti naujus, žaisti su draugais internete ir savo žaidimus saugoti debesijoje. Jūsų rankose yra raktas į visas žaidimų pasaulio galimybes!